Mostbet bónuszok és promóciók Magyarországon

A Mostbet egy népszerű fogadási és szerencsejáték oldal. A magyar felhasználók nem csak a széles kínálat miatt értékelik a Mostbetet, hanem a bőséges bónuszajánlatai miatt is. A kínálatban megtalálhatóak az új felhasználóknak szóló üdvözlő bónuszok és a rendszeres játékosoknak szóló rendszeres promóciók. Mitől olyan vonzóak ezek az ajánlatok a magyar közönség számára? És milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy ezeket a bónuszokat igénybe lehessen venni? Ezeket a kérdéseket járjuk körül ebben a cikkben.

⚽ Bónusz sportfogadásért

Legfeljebb 222,000 HUF

🎰 Kaszinó bónusz

125 % az első befizetés összegére

🎲 Ingyenes pörgetések a kaszinókban

250

🔁 Cashback a kaszinókban

10 %

💳 Minimális befizetés a bónuszhoz

2,000 HUF

🤝 Hűségprogram

Igen

Mostbet HU üdvözlő bónusz

Ahhoz, hogy első befizetési bónuszt kapjon a Mostbet Hungary-nél, a következőkre van szüksége:

 • Regisztráljon a hivatalos Mostbet weboldalon.
 • A regisztrációt követően szükséges az első, legalább 2 000 Ft-os befizetés. Ezt követően a bónusz automatikusan jóváírásra kerül a felhasználó bónuszszámláján.

A bónusz maximális összege 222 000 forint.

A bónusz megforgatásához a bónusz összegének ötszörösét kell megtennie 30 napon belül minimum három darab, legalább 1,4-es odds-ú eseményt tartalmazó expressz fogadáson.

Bónuszok törzsvásárlóknak

 • Kaszinó bónuszok. Regisztrációkor a sportfogadás helyett kaszinóbónuszt is választhat, és a maximális összeg szintén 222 000 forint lesz. A bónuszt az első befizetés után 72 órával x60-as téttel kell megtenni.
 • Cryptobónusz. 100 ingyenes pörgetést kaphat a számlája kriptovalutával történő feltöltéséért.
 • Pénteki bónusz. Minden pénteken 100%-os befizetési bónuszt kaphat 40.000 Ft-ig.
 • Fogadásbiztosítás. A tétbiztosítás a tét összegének 10% és 50%-a között érhető el.
 • Hűségprogram. Különleges bónuszpontokat – Mostbet érméket – kap minden fogadásért. Ezek nyereményekre válthatók.
 • Ajánló program. Ha meghívja barátait, bónuszokat és a meghívottak veszteségeinek egy százalékát kaphatja.

Hogyan szerezze meg és aktiválja a Mosbet Magyarország bónuszokat?

A Mostbet bónuszok megszerzéséhez és aktiválásához a játékosnak a következő lépéseket kell követnie:

 • Regisztráljon a Mostbet weboldalán.
 • Tegye meg az első befizetést. A bónusz összege a befizetés összegétől és a befizetés időpontjától függ. Tehát ahhoz, hogy 100%-os bónuszt kapjon a regisztrációkor, elég 7 napon belül feltölteni a számláját. Ha a játékos 125%-os bónuszt szeretne kapni, akkor a befizetést a regisztráció pillanatától számított 30 percen belül kell megtenni.
 • A befizetés után a bónusz automatikusan jóváírásra kerül a felhasználó bónuszszámláján.

Hogyan használhatom fel a bónuszokat?

A bónusz csak sportfogadásra vagy nyerőgépes játékra használható fel. Ahhoz, hogy a bónuszszámláról a fő számlára pénzt utaljon, meg kell tennie a tétet.

 • Sport. A bónuszt 30 napon belül az „expressz” típusú fogadások megtételével kell feltenni a bónusz összegének ötszörösére. A halmozóban szereplő minden egyes eseménynek legalább 1,40-es szorzóval kell rendelkeznie.
 • Kaszinó. A bónuszt a befizetéstől számított 72 órán belül 60-szor kell megforgatni. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes játékok csak a tét 10%-át számíthatják.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Mostbet Hungary az új játékosoknak üdvözlő bónuszt kínál az első befizetésükhöz. A bónusz összege az első befizetés összegének 125%-a, legfeljebb 222 000 forintig. Az új felhasználók akár 250 ingyenes pörgetést is kaphatnak a kaszinóban.

A Mostbet HU üdvözlő bónusz aktiválásához az alábbi lépéseket kell követnie:

 • Regisztráljon a Mostbet weboldalán.
 • Válassza ki a bónusz típusát (sport vagy kaszinó) a regisztráció során.
 • A regisztrációt követő 7 napon belül teljesítse első befizetését. Ahhoz, hogy megkapja a megnövelt bónuszt, a befizetést a regisztrációt követő 30 percen belül kell megtennie.

Igen, a Mostbet különböző bónuszokat kínál a rendszeres ügyfeleknek, beleértve a hűségprogramot, a heti promóciókat, a szerencsés fogadási bónuszokat és az olyan különleges ajánlatokat, mint a Lucky Ticket és a Triumph Friday.

A bónuszok megforgatásához a Mostbetnél teljesítenie kell a fogadási feltételeket. Sportfogadás esetén ez azt jelenti, hogy a bónusz összegének többszörösére kell expressz fogadásokat kötni, minden egyes eseményre legalább 1,40-es szorzóval. A kaszinóban a bónuszt 60-szor kell megtenni a kaszinó, az élőjátékok és a virtuális sportok szekciókban.

Igen, a játékosoknak joguk van lemondani a bónuszok igénybevételéről a Mostbetnél. Ezt megtehetik az első befizetés során, vagy ha a fogadási feltételek nem teljesülnek.

A Mosbet hu bónuszok érvényességi ideje a bónusz típusától függően változik. Sportfogadás esetén a bónuszok 30 napig érvényesek, míg a kaszinóbónuszok esetében az aktiválástól számított 72 órán belül.

Igen, a legtöbb fogadási bónusz elérhető a mobilalkalmazásban. A feltételek és a fogadási módok ugyanazok maradnak, mint a hivatalos oldalon.

Igen, vannak bizonyos korlátozások a bónuszok megszerzésére a Mostbetnél. Például a bónuszok személyenként csak egy játékszámlához érhetők el, és bizonyos fizetési módok, mint például a kriptovaluták, szintén kizárhatók.

A Mosbet HU-nál a bónuszhoz szükséges minimális befizetés 2.000 Ft.

Ha bármilyen kérdése van a bónuszokkal vagy más, a Mostbet-et érintő témákkal kapcsolatban, akkor a Mostbet ügyfélszolgálatával a következő elérhetőségeken léphet kapcsolatba:

 • Online chat a hivatalos weboldalon vagy a mobilalkalmazáson.
 • E-mail: support@mostbet.com.

Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, és több nyelven, köztük magyarul is segítséget nyújt.

Scroll to Top