A Mostbet bukmékeriroda affiliate programja

A Mostbet bukméker cég egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik új ügyfelek megnyerésével szeretnének pénzt keresni az interneten. A Mostbet partnerprogramja megnyitja az ajtót a passzív jövedelem világába, ahol minden egyes közvetített játékos után jutalmat kaphat.

🎟️ Engedély

Curaçao

🔁 Alapítás éve

2009

💡 A kifizetések gyakorisága

az együttműködési modelltől függően: havonta 2 alkalommal vagy hetente

✅ Elérhető országok számára

RU, UZ, AZ, KZ, TR, BD, CZ, PL, IN

📞 Ügyfélszolgálat

Megvan.

Hogyan kezdje el a Mostbet Partners-nél - regisztráció

A Mostbet Partnershez való csatlakozás remek módja az extra jövedelemszerzésnek. Hogyan működik? Egyszerű: regisztrál a bukméker partnerhálózatába, kap egy egyedi linket, amellyel vonzza a felhasználókat, és elkezdheti megosztani azt a platformjain – legyen az blog, közösségi média vagy személyes weboldal. Minden alkalommal, amikor valaki regisztrál a linken keresztül, és elkezd fogadni, jutalmat kap.

Mostbet HU Affiliate program

Lépésről-lépésre történő útmutatás:

 1. Látogasson el a Mostbet partnerprogram weboldalára. Nyissa meg a böngészőjét, és lépjen a partnerprogram hivatalos weboldalára. A címet a hivatalos weboldal Affiliate Programme részében találja.
 2. Hozzon létre egy partnerfiókot. A partnerprogram főoldalán kattintson a „Regisztráció” gombra. Töltse ki az összes szükséges mezőt: e-mail cím, jelszó, Telegram és Skype elérhetőségek.
 3. Erősítse meg regisztrációját. Miután kitöltötte az űrlapot és elküldte jelentkezését, visszaigazoló e-mailt fog kapni. Kövesse az e-mailben található linket a regisztráció megerősítéséhez.

Meg kell várnia a kérelem feldolgozását. A vállalat egyik vezetője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a részleteket.

A jóváhagyás és a partneri státusz megszerzése után be kell jelentkeznie a program weboldalán lévő fiókjába. A profiljában töltse ki az összes szükséges adatot, beleértve az Ön által a Mostbet népszerűsítésére használni kívánt erőforrásokra vonatkozó információkat.

A partnerek egyedi reklámanyagokhoz is hozzáférhetnek, amelyeket az új felhasználók bevonzására kell használni. A linkek, bannerek és egyéb marketingeszközök a személyes szekrényben kerülnek elhelyezésre.

Az együttműködés feltételei

A MostBet partnerprogramban való részvételhez bizonyos feltételek betartása szükséges.

Feltételek a MostBet partnerek számára
 1. A partnereknek naprakész adatok megadásával kell regisztrálniuk a Mostbet partnerprogramba.
 2. A partnernek 18 évnél idősebbnek kell lennie.
 3. Nem használhat spamet, megtévesztést vagy más tisztességtelen módszereket a felhasználók vonzására.
 4. Ön nem kérhet fel felhasználókat csalással, megtévesztéssel vagy hamis információk megadásával.
 5. A Mostbet márkanevet nem használhatja az adminisztrációval való előzetes egyeztetés nélkül.
 6. A Partner csak a Mostbet által biztosított vagy jóváhagyott promóciós anyagokat használhatja. Tilos a reklámanyagokat megállapodás nélkül megváltoztatni.
 7. A Partner köteles az együttműködés keretében szerzett valamennyi adatot és információt bizalmasan kezelni. Tilos bármilyen kereskedelmi információt harmadik féllel közölni a vállalat írásbeli hozzájárulása nélkül.
 8. A Mostbet fenntartja a jogot, hogy a program szabályainak megsértése esetén bármikor felmondja a partnerrel való együttműködést.
 9. A partner jogilag felelős a Partnerprogram keretében végzett tevékenységeivel kapcsolatos valamennyi törvény és rendelet betartásáért. A jogszabályok megsértése esetén a partner teljes felelősséggel tartozik.

Kifizetési modellek a Mosbet partnerprogramban

A MostBet partnerprogram három jutalmazási lehetőséget kínál:

 1. CPA. A partner fix díjazásban részesül minden egyes új ügyfél után, aki regisztrált és minimális befizetést teljesített. A kifizetés új játékosonként akár $120 is lehet.
 2. RevShare. A partner megkapja a Mosbet által a közvetített felhasználó játékából származó nettó nyereség egy százalékát. A százalékos arány elérheti a 60%-os értéket. Ez a modell hosszú távú jövedelmet biztosít, mivel a partner addig kap jutalmat, amíg az ügyfél aktív marad.
 3. Hibrid modell. Egyesíti a CPA és a RevShare elemeit. Egyénileg állapodnak meg a menedzserrel.

A fizetési modelltől függetlenül a Most Bet kedvező feltételeket kínál partnerei számára.

Előnyök és hátrányok

Előnyök

Hátrányok

Rendszeres kifizetések

Nem minden forrásból érkező forgalom fogadható el

Magas jutalékok: Revshare akár 60% és CPA akár $120

 

Partneri támogatás 24/7

 

Különféle reklámanyagok: a bannerektől a mobilalkalmazásokig

 

GYIK

Igen, a Mostbet partnerprogramban való részvétel biztonságos a magas szintű biztonsági és adatvédelmi előírásoknak köszönhetően.

A fizetési ütemezés a választott együttműködési modelltől függ.

A partnerek hozzáférhetnek bannerekhez, kölcsönzésekhez, promóciós kódokhoz, ajánló linkekhez és egyéb eszközökhöz a hatékony promóció érdekében.

CPA (pay per action) és RevShare (revenue share) fizetési modellek állnak rendelkezésre.

A webmesterek pozitívan beszélnek az együttműködésről, megjegyezve a megbízható kifizetéseket, a minőségi támogatást és a felhasználóbarát felületet.

A bukméker partnerévé 18 éves kortól válhat.

Igen, a partnerek számára 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

Scroll to Top